Unika idéer för ett vinterbröllop

Strandceremonier och blomsterängar i all ära, men har du någonsin sett bröllopsbilder från ett snötäckt landskap? Det är verkligen magiskt och faktiskt mindre vanligt och det kan vara kul att göra något som känns lite speciellt när det kommer till bröllopsdagen. Se detta framför dig: gnistrande landskap, fallande snö, sprakande tomtebloss och ett lyckligt par. Med boende i Åre som dessutom har ett spa och eventlokaler kan man verkligen arrangera ett oförglömligt bröllop. På exempelvis Copperhill Hotell och Spa är de vana vid att arrangera bröllop och gör det enkelt för dig att planera allting in i minsta detalj.

Dekorera med granar, glitter, snöflingor i cut-outs och isskulpturer på ert vinterbröllop – bind fast en liten gran på inbjudningskorten och låt de dofta så där härligt som bara granar kan. Lys upp vägen till bröllopsfesten med snölyktor och dekorera med vintriga blommor. Det härliga med den mörka vintern är att man kan förtrolla den med en massa ljus och stämningsfull belysning.

Vad ska man göra om man vill ta bröllopsfoton ute i snön i sin vackra bröllopsklänning utan att behöva täcka över den? Värmepåsar är en riktigt bra lösning! Och elektriska värmedynor. Och ullstrumpbyxor och underkläder i smarta heat tech-material som håller värmen extra bra. Men det kan vara väldigt vackert med en lång kappa i ljus fuskpäls också eller en pläd i kashmir, så man kan leka med lite olika idéer och krama om varandra för att hålla värmen så klart. Slädar och häst och vagn är också vackert på kort.