Smarta och praktiska cykelväskor

Är det dags att investera i en ny cykelväska för att tillgodose vinterhalvårets behov? När kylan tränger på behöver vi lite mer plats för packning eftersom allt som är varmt är lite tjockt och tar upp mer plats i väskan. Det gäller också att utrusta sig för alla olika typer av väderlekar.

Sadelväskan är en god vän till alla cyklister som vill packa så praktiskt som möjligt för alla eventuella incidenter. Väskor som har en sadelmontering med starka kardborreband funkar bra här, eftersom det sitter väldigt ordentligt fast på cykeln samtidigt som man lätt kan ta av den och ta den med sig när man kommer fram till sin destination.

Välj en sadelväska som har ett sadelstolpsfäste för att försäkra dig om att väskan inte svänger i sidled när du cyklar, för det kan vara väldigt irriterande. Nylon är ett bra material för cykelväskor eftersom det är otroligt slitstarkt, vattentätt och lätt att rengöra. Håll också utkik för väskor som har reflexer för det är någonting man inte kan få för mycket av när man är ute och cyklar i mörkret.

I tillägg till sadelväskan behöver du förmodligen en större väska, som också är smidig att färdas med på cykeln. I den större väskan kan du packa allt möjligt du behöver under dagens gång, både privat och till jobbet. Välj en väska som känns behaglig att cykla med där du kan få plats med din laptop, anteckningsbok, extensions hår, sminkväska, ombyte och andra praktiska ting. Även här är nylon ett bra material.