Saker att göra under sin cykelresa

Med Sveriges vackra och väldigt varierande natur så är det kanske inte heller så konstigt att så många väljer att resa runt i landet på cykel. Här kan man välja mellan en hel uppsjö av fina leder, vyer och framförallt vackra ställen och aktiviteter som man kan göra utmed vägen. För att du inte bara ska spendera din cykelsemester på att cykla, så är det dock alltid bra att göra några stopp längst med vägen!

Vart ska du cykla någonstans?

En cykelsemester kan enkelt göras till en väldigt prisvänlig investering, beroende på vart du planerar att övernatta, hur lång del av turen som du ska cykla och även vilka typer av aktiviteter som du vill sysselsätta dig med, eller boka in.

Men alla trivs heller inte med att bo på vandrarhem eller camping, vilket givetvis kommer att addera en del till budgeten under semestern. Vill du bo på hotell eller något finare bed & and breakfast, eller kanske du till och med vill boka in ett litet lyxigare val som spapaket Göteborg, när du väl har nått slutdestinationen och för att fira att du klarade av utmaningen. Valet är helt upp till dig!

Planera sevärdheter utmed vägen

För en bättre tur så är det alltid en fördel att planera hur långa sträckor du ska cykla varje dag, vad som finns att upptäcka utmed vägen, vart ni kan stanna för en bit mat och även såklart vart ni kan vila benen och göra ett litet uppehåll. Det spelar egentligen ingen roll vart i Sverige du cyklar, det finns så mycket att upptäcka.