Håll koll på din cykel

Visst är det härligt att upptäcka nya saker och ta del av nya upptäckter under en cykeltur? Om du håller med i detta påstående kan du skatta dig lycklig över att du bor i Sverige. Sverige är nämligen, som du säkert vet, ett avlångt land som erbjuder mängder av olika upplevelser som i många fall kan göras på just cykel. Detta ger minst sagt något helt annat än då du kör bil. Vi menar såklart inte att du ska behöva cykla genom hela Sverige för att uppleva saker, utan snarare att det finns gott om möjligheter av saker att se och göra för cykelentusiaster i landet.

Någon som däremot inte är lika härligt som att cykla är om du tappar bort din cykel. Detta exempelvis då du inte minns var du ställt den eller om du inte kommer ihåg vilken cykel som är din. Detta kan bland annat inträffa om ni är många i ett sällskap som ska hyra cyklar – då får man oftast likadana cyklar som därmed är enkla att blanda ihop. Hur ska man kunna se vilken cykel som är sin egen om det står tiotals likadana cyklar bredvid?

Gör din egen cykel unik

Som tur är finns det några trix man kan göra för att just den egna cykeln ska sticka ut ur mängden. Det kan exempelvis vara att du knyter ett snöre på cykeln, att du väljer attSom tur är finns det några trix man kan göra för att just den egna cykeln ska sticka ut ur mängden. Det kan exempelvis vara att du knyter ett snöre på cykeln, att du väljer att trycka klistermärken  på ramen, att du har ett visst cykellås eller att du spänner fast din cykelhjälm på sitsen. För att öka dina chanser om att hitta din cykel utan problem bör du tänka så kreativt som möjligt, så att ingen annan har samma “egen prägel” som du!