Fånga varje ögonblick på cykeln

Har du bokat in en härlig långtur på cykeln och gärna vill kunna blicka tillbaka på dina prestationer och få en bättre kunskap om vad du bör träna på? Då finns det flera olika knep som du kan ta till. Här gäller det framförallt att du investerar i rätt utrustning och en bra kamera som du kan använda och dokumentera din utflykt med.

En systemkamera kommer här vara för bulkig och stor för att den ska vara smidig att använda. Men däremot en actionkamera i passande modell kommer att ge massor av fördelar. Så vad ska man tänka på och hur kan man fånga varje ögonblick av sin cykeltur?

Lätt och kompakt utrustning

När du cyklar vill du inte känna dig begränsad av utrustning som är tung att bära på eller som känns i vägen. Så när du gör ditt val så är det framförallt viktigt att du gör ett val som är lätt till vikten och har en mer kompakt storlek.

Investera i en actionkamera

Det är av just dessa anledningar som en actionkamera såsom till exempel GoPro är särskilt vanligt av personer som håller sig mer aktiva. De är väldigt smidiga och säljs i flera olika modeller så att man kan göra ett val som passar den aktivitet man ska utföra och som även ligger på ett bra pris.

Actionkameran kan enkelt fästas på styret eller din hjälm. Det enda du behöver göra är att starta inspelningen och sedan kan du blicka tillbaka på hela din cykeltur efteråt!