Att ha i cykelväskan

Om du ska ut på en cykeltur och inte vill ha med dig massor med tung packning finns det nog några saker som du kan lämna hemma istället för att ha dem i väskan. När du cyklar är det oftast enklast att packa dina saker i en ryggsäck. Då behöver du inte oroa dig för att väskan ska åka av pakethållaren eller att den ska fastna i framdäcket. En ryggsäck är däremot sällan överdrivet stor, så därför behöver du packa smart.

Beroende på hur länge du planerar att cykla så behöver du ha med dig olika saker. Ska du cykla en kortare bit kanske du inte behöver ha med dig något alls. Men har du planerat att cykla en hel dag kan det vara bra att ha med sig dryck, lite mat, pengar, ID-kort och solkräm. Ska du vara ute och cykla i flera dagar, med sovstopp på vägen, kanske du även vill ha med dig saker som tandborste, ombyte, renhöring, och ditt Indy Beauty serum som du kan smörja in ansiktet med när du känner att hunden börjar ta stryk av all vind och regn.

Cykla med någon

Om du inte är ensam på din cykeltur utan ser till att ha någon som sällskap är det smart om ni packar med er olika saker. Till exempel behöver ni båda inte ha mer er solkräm och tandkräm, utan det kan du ansvara för. Då får den andra mer plats i ryggsäcken för annat som kan vara bra att ha i cykelväskan. Dessutom är det oftast roligare att cykla med någon. Vad som passar dig bestämmer ju du.